Seabourn

Applaudisseer de smaak van Seabourn yachting life a la celebrity chef Charlie Palmer

Geëerd met een eerste prijs Diamond Award voor foodservice voor de 10e keer tijdens de On Board Service Awards 2004, is de ster-kwaliteit van onze keuken legendarisch. Verse seizoensingrediënten en kenmerkende a la minute bereiding spelen de hoofdrollen, ondersteund door speels esthetische presentaties van klassieke en eclectische aanbiedingen geïnspireerd op de regio’s van de wereld die we bezoeken.

Binnenkort zingt u de lof van Charlie Palmer, tweevoudig winnaar van de James Beard Award en de creatieve kracht achter deze altijd geweldige keuken. Zijn culinaire virtuositeit komt tot uiting in een grote verscheidenheid aan speciaal gemaakte kenmerkende gerechten, waaronder lichtere gerechten die de beste spa’s waardig zijn.

Onze chef-koks staan ​​bekend om hun meesterschap in de keuken en houden er ook van om met gasten te kletsen. Als je toevallig een voorliefde voor soufflé noemt, wees dan niet verbaasd dat je elke avond wordt getrakteerd op een andere smaak. Onze selectie van gratis rode en witte wijnen is een voortreffelijke aanvulling op de lunch en het diner. Fervente oenofielen zullen onze discrete wijnkaart met boetiek waarderen.

Iedereen blinkt uit om je speciaal te laten voelen, of je nu een enkele gast bent die is uitgenodigd om te dineren aan een door het personeel gehoste tafel of de gevleide ontvanger van een onverwacht speciaal dessert dat ter ere van jou is gemaakt.

Keuze definieert het zeilen van Seabourn

Omarm de sfeer van het moment in verschillende eetgelegenheden.
Ga zitten waar en wanneer u maar wilt in het stijlvolle open restaurant, waar tafels glinsteren met Porsgrund-porselein en Schott Zwiesel-kristal. Sommige avonden zijn bij kaarslicht black-tie (optioneel), vaak met dansen. De meeste zijn echter gewoon ‘jas vereist’.

Het Veranda Cafe presenteert heerlijke gerechten binnen of buiten op het dek. Er zijn vers ontbijt- en lunchbuffetten, met obers om u te helpen. ‘S Nachts biedt het café verschillende culinaire thema’s en een informeler alternatief voor alleen reserveren op basis van The Restaurant.
Kies op zeedagen voor een barbecuelunch in de buitenlucht in de Sky Grill. Trakteer uzelf op dagelijkse afternoontea. Selecties zoals crudités en gastronomische pizza zijn de klok rond beschikbaar via het Suite Service Menu.
Geniet privé van cursus-voor-cursus service via het restaurantmenu in uw suite. Of nodig vrienden uit voor een intiem etentje.

Read more Read Less

Seabourn Vloot

Enquiries